Bemutatkoznak a Bazi Nagy Görög Tábor Munkatársai

KIFI Munkatársak
Címkék: 
Dátum: 
2016. augusztus 1. 08:00 - 2016. augusztus 6. 21:00
Tevékenység: 

Boldizsár-Dobisz Zsuzsanna

Általános iskolai tanulmányaimat Pencen végeztem,majd a Váci Madách Imre Gimnáziumban érettségiztem magyar-történelem szakon. A Baptista Teológiai Akadémián teológus-szociális munkás diplomát szereztem, eközben az Eszterházy Károly Főiskolán történelem tanár szakon is lediplomáztam.

Még tinédzserként önkéntes segítőként vettem részt  a WOL Élet Szava (Tóalmás) táboraiban. Ezeken a heteken a táboroztatás fizikai, technikai hátterével ismerkedhettem meg, emellett egy életre szóló mintát kaptam csapatépítés területen vezetőimtől. Mint teológus hallgató nyári szakmai gyakorlatomat töltöttem itt, ekkor már mint Tanácsadó. A feladatom egy-egy csoport egy héten át való vezetése, lelkigondozása volt.

A főiskolai évek során bekapcsolódtam a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió munkájába. Először az ügyviteli teendőkkel ismerkedtem meg, majd főállású hitoktató lettem, zenés bibliaismereti szakköröket tartottam Budapesten. Eközben részt vettem az Országjáró Bábmisszió előadásaiban, mint bábos. A nyári táborok tervezésében, előkészítésében és megvalósításában is feladatokat végeztem. Rendszeresen tartottunk Budapesten játszóházakat, ill. alkalmi gyermek rendezvényeket.

2003-ban a Cserhátliget Általános Iskolában kezdtem tanítani. Amíg meg nem születtek a lányaim, angolt és történelmet tanítottam. Jelenleg GYES-en vagyok a harmadik lányunkkal. Újra tanulok, most Fejlesztő-differenciáló szakirányú képzést végzek az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán.

A KIFI Egyesület tagjaként feladatom a táborok tervezése, előkészítése. Nagy örömmel tervezem és szervezem a játszóházi foglalkozásokat is.

Képek: 
Boldizsár-Dobisz Zsuzsanna